Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie
Bežná cena knihy: 32,86 €
Naša cena knihy: 24,65 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 1168
Rozmer: 152x212x60 mm
Hmotnosť: 1370 g
EAN: 9788088929925
Rok vydania: 2007
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Malý pejsek – kniha do vany
autor neuvedený
0,00 €
Uriah Heep: Look At Yourself LP
Uriah Heep
32,99 €
Šaty pre NINU - Kniha samolepiek
Potužníková Ema
9,99 €
Obliehanie Bystrice
Kálmán Máikszáth
12,90 €
Mikrobiologie v technologii vod
Jana Ambrózová
23,83 €
Škůdci na zahradě
Colditz Gabriele
4,65 €
O knihe
Po prvýkrát v histórii slovenského národa prichádza na trh lexikón kuchárskeho umenia, ktorý je spracovaný v súlade s novými požiadavkami na gastronómiu. Je základným repertoárom pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie.