Navarme si Grécko
Dátum vydania: 2014
Prvým jedlom, čo autorka v Grécku ochutnala, bola známa špecialita pasticio. Sú to zapečené makaróny s bolonskou omáčkou a s bešamelom. Dajú sa pripraviť zo surovín, ktoré bežne dostať na Slovensku. Aj preto si grécku kuchyňu tak obľúbila. Jej manžel Jorgoš má firmu na výrobu olivového oleja, bez ktorého by sa grécka kuchyňa ...
Bežná cena knihy: 10,99 €
Naša cena knihy: 7,58 €
Ušetríte: 31 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 184
Väzba: Flexi
Rozmer: 138x214 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788089452934
Rok vydania: 2014
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Prvým jedlom, čo autorka v Grécku ochutnala, bola známa špecialita pasticio. Sú to zapečené makaróny s bolonskou omáčkou a s bešamelom. Dajú sa pripraviť zo surovín, ktoré bežne dostať na Slovensku. Aj preto si grécku kuchyňu tak obľúbila. Jej manžel Jorgoš má firmu na výrobu olivového oleja, bez ktorého by sa grécka kuchyňa nezaobišla. Ďakujeme jeho mame a babičkám z Agioi Pantes, ktoré ju recepty na grécke lahôdky naučili a teraz sa s nami o ne podelí.