Manažment prevádzky pohostinského zariadenia
Dátum vydania: 2011
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských zariadení.
Publikácia je určená predovšetkým študentom ...
Detaily o knihe
Počet strán: 179
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 148x210 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788089090846
Rok vydania: 2011
Žáner: Obchod, podnikanie
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku prevádzky pohostinských zariadení.
Publikácia je určená predovšetkým študentom vysokých a žiakom stredných odborných škôl cestovného ruchu a hotelierstva, ako aj podnikateľským subjektom.