Biotechnológia 2 pre chemické študijné odbory
Dátum vydania: 03.03.2015
Biotechnológia 2 je určená pre žiakov chemických študijných odborov, ale aj ako doplnková literatúra pre žiakov potravinárskych študijných odborov. Je pokračovaním učebnice Biotechnológia 1. Poskytuje prehľad najdôležitejších oblastí využitia biotechnológií (výroba aminokyselín, antibiotiká, špeciálne ...
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 510 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913830
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Biotechnológia 2 je určená pre žiakov chemických študijných odborov, ale aj ako doplnková literatúra pre žiakov potravinárskych študijných odborov. Je pokračovaním učebnice Biotechnológia 1. Poskytuje prehľad najdôležitejších oblastí využitia biotechnológií (výroba aminokyselín, antibiotiká, špeciálne biotechnológie v potravinárskom priemysle, poľnohospodárstve, odpadovom hospodárstve, rastlinné biotechnológie, hybridómová technológia, enzýmové a genetické inžinierstvo) so zameraním na konkrétne biotechnologické procesy vybraných produktov, ich princípy a možnosti aplikácie.