Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Dátum vydania: 10.09.2009
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia ...
Detaily o knihe
Počet strán: 168
Väzba: Brožovaná
Rozmer: mm
Hmotnosť: 460 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080911621
Rok vydania: 2009
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Obsahom technológie tretieho ročníka odboru cukrár je ozdoba a príprava hmôt, špeciálne výrobky, kysnuté cesto, reštauračné múčniky, zmrzliny, oblátky, diétne cukrárske výrobky, hodnotenie kvality cukrárskych výrobkov, balenie, skladovanie a preprava polotovarov a výrobkov, výrobno-technická evidencia.