Prázdny
0,00 €
 
-31 %
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 21,53 €
Ušetríte: 31 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913847
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Umění blízkosti - CZ
Ján Hrustič
16,90 €
Mořské víly
autor neuvedený
7,47 €
Vysoké Tatry
autor neuvedený
0,00 €
Marie Magdalena
Sean Davidson
10,11 €
Neohlížej se, zkameníš
Alena Wagnerová
15,51 €
Historie v exilu
Monika
11,70 €
Dalí - český
Kolektív
9,92 €
O knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.