Konzervovanie, 2. vydanie
Dátum vydania: 01.01.2011
KONZERVOVANIE
Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania
ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy.
PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE
Jedinečná fotogaléria ...
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Rozmer: 234x286x15 mm
Hmotnosť: 995 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055123912
Rok vydania: 2011
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
KONZERVOVANIE
Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania
ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA
Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy.
PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE
Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb.
VÝSLEDNÝ ÚSPECH
Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.