Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Konzervovanie, 2. vydanie

Konzervovanie, 2. vydanie

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.01.2011
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria ...
Bežná cena knihy: 11,90 €
Naša cena knihy: 9,28 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Rozmer: 234x286x15 mm
Hmotnosť: 995 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055123912
Rok vydania: 2011
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Personálne aspekty výberu ľudských zdrojov do služieb súkromnej bezpečnosti
Dagmar Vidriková
29,23 €
Kniha luštění
autor neuvedený
4,65 €
Kalendář nástěnný 2018 - Hearts
autor neuvedený
7,33 €
Zahradní pekárny - Návody na stavbu pecí z cihel a hlíny
Lorenz-Ladener Claudia
12,54 €
O knihe
KONZERVOVANIE Ilustrovaný sprievodca všetkými spôsobmi konzervovania ZAVÁRANINY Z CELÉHO SVETA Viac než 150 receptov – od sladkých marmelád po ostré horčice, od pikantnej nakladanej zeleniny po údené ryby, od ochutených olejov a octov po ovocné džemy a sirupy. PRÍŤAŽLIVÉ FOTOGRAFIE Jedinečná fotogaléria potravín ukazuje, aké rozmanité môžu byť konzervované dobroty, pripravené z najjednoduchších čerstvých surovín – ovocia, zeleniny, byliniek, mäsa a rýb. VÝSLEDNÝ ÚSPECH Farebné fotografie všetkých stupňov základných techník, jednoduché recepty a praktické rady vám zabezpečia úspešný výsledok.