To najlepšie z hydiny
Dátum vydania: 25.07.2016
-p style=-text-align: justify;--
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
-p style=-text-align: justify;--
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky ...
Naša cena knihy: 0,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Väzba: Pevná Bez Přebalu Lesklá
Rozmer: 280x200 mm
EAN: 9788073608163
Rok vydania: 2016
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
-p style=-text-align: justify;--
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
-p style=-text-align: justify;--
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?