Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Weber – Grilovanie – Burgery

Weber – Grilovanie – Burgery

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 18.05.2016
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady ...
Bežná cena knihy: 11,90 €
Naša cena knihy: 8,93 €
Ušetríte: 25 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055148656
Rok vydania: 2016
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Edvard Beneš mezi Londýnem a Moskvou
Kubelková Radka
16,44 €
Pokémon: 2018 Enchanced 2-Pack Blister
autor neuvedený
16,40 €
Mačička ako spomienka na temnotu
Neda Neždana
5,90 €
Základy odborné práce
Věra Radváková
23,55 €
Povesti z Liptova
Vrlík Peter
8,60 €
O knihe
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak. Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.