Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár
Dátum vydania: 15.10.2021
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 27,77 €
Ušetríte: 11 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913496
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.