Prázdny
0,00 €
 
-11 %
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 27,77 €
Ušetríte: 11 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913496
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Kuchařka pro zamilované
Pelc Jaromír
10,59 €
Studie eseje polemiky
František
20,21 €
Velký vztahový restart
Renáta Ježková
19,20 €
Rozhovory s profesorom Jánom Letzom
autor neuvedený
9,36 €
Domácí kutil a ... teplo domova
autor neuvedený
5,15 €
O osudu, duchařství a hluku
Arthur Schopenhauer
4,18 €
O knihe
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.