Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Kváskovanie. Recepty z kvásku

Kváskovanie. Recepty z kvásku

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2016
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky ...
Bežná cena knihy: 29,90 €
Naša cena knihy: 22,13 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 345
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 1300 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788097208523
Rok vydania: 2016
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Velká kniha superschopností
Isernová Susanna
14,24 €
Jazyk lásky
Ian Kerner
12,90 €
Každé lidské srdce
Boyd William
13,15 €
Dlhá cesta
Anton Rákay
5,61 €
Lidé ghetta
Max Grunfeld
0,00 €
Slovenské národné povstanie 1944
Miroslav Pekník
12,00 €
Porady a jednání - no problem!
Wieke Thomas
6,53 €
O knihe
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál. Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie. V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete: *65 receptov z kvásku *Bezlepkové recepty z kvásku *Ako urobiť kvások *Ako sa starať o domáci kvások *Celá výroba kvásku *Príprava kvásku pred pečením *Chyby chleba a kvásku počas pečenia *Kvások a jeho zdravotné účinky *História kvásku *Zaujímavosti o kvásku *Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom