Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2016
Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb
Bežná cena knihy: 14,18 €
Naša cena knihy: 10,92 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 286
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 506 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055215587
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Zapomenutý generál Karel Klapálek
Zdeněk Hrabica
12,56 €
Gynekologické ošetrovateľstvo
Adriana Repková a kol.
4,20 €
Svět a divadlo 2011/2
autor neuvedený
4,51 €
Chirurgie – stručný atlas operací a výkonů
Schumpelick Volker
27,44 €
O knihe
Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb.