Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Úprava potravín a stravovanie

Úprava potravín a stravovanie

Dátum vydania: 2016
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia ...
Bežná cena knihy: 16,36 €
Naša cena knihy: 12,76 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 222
Väzba: Pevná
Rozmer: 168x240 mm
Hmotnosť: 636 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055215853
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Bright from the Start
Stamm Jill
21,57 €
Hrajeme si s kosem Oskarem 2
Cristian Van den Daele
0,00 €
Metoda Balanced Scorecard v souvislostech
Jiří Vysušil; Pavel Příbramský
0,00 €
O knihe
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania. Obsah: 1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii 2.Spoločné stravovanie 3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov 4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii 5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín 6.Tepelná úprava potravín 7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov 8.Technologická úprava mäsa 9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu 10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov 11.Svetové gastronómie