Úprava potravín a stravovanie
Dátum vydania: 2016
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.
Obsah:
1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii
2.Spoločné stravovanie
3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov
4.Moderná technológia ...
Detaily o knihe
Počet strán: 222
Väzba: Pevná
Rozmer: 168x240 mm
Hmotnosť: 636 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055215853
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Cieľom vysokoškolskej učebnice je oboznámiť študentov bakalárskeho štúdia odboru výživa ľudí s vývojom gastronómie a so základmi spoločného stravovania.
Obsah:
1.História, súčasnosť a trendy v gastronómii
2.Spoločné stravovanie
3.Základné druhy potravín a ich použitie pri príprave pokrmov
4.Moderná technológia a technologické zariadenia v gastronómii
5.Technologické postupy a úkony pri úprave potravín
6.Tepelná úprava potravín
7.Zmeny v potravinách počas technologickej prípravy pokrmov
8.Technologická úprava mäsa
9.Bezmäsité jedlá a suroviny na ich prípravu
10.Príprava jednotlivých skupín pokrmov
11.Svetové gastronómie