Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2024 budeme expedovať od 7.1.2024
 
Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Kvások

Kvások

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 11.02.2019
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi ...
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena knihy: 11,03 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 160
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081114670
Rok vydania: 2019
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Klinická dietologie
Svačina a kolektiv Štěpán
39,90 €
Lekárska fyziológia
Kamil Javorka a kol.
40,00 €
Svůj podíl noci snést
Emily Dickinsonová
0,00 €
Rozprávky
Hans Christian Andersen; Juraj Martiška
5,96 €
Autoatlas ČR 1:400 000
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení vzniká iný druh kvasenia ako pri droždí. Na rozdiel od droždia obsahuje zdraviu prospešné baktérie, ktoré náš organizmus chránia pred tráviacimi ťažkosťami, oslabením imunity, či dokonca rôznymi alergiemi. Táto kniha sa stane vašim pomocníkom a sprievodcom. Nájdete tu dôležité informácie o tom ako kvások pracuje, ako sa s ním pečie a dodá vám dostatok podpory a tipov, ako zvládnuť prácu s kváskom. Nádherné fotky k jednotlivým receptom sú inšipráciou a naštartujú vase chuťové poháriky.