Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Čokoláda – sladké umenie

Čokoláda – sladké umenie

Dátum vydania: 01.10.2011
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva -čokoládovú renesanciu-. Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia. Táto knižka vám priblíži ...
Bežná cena knihy: 12,90 €
Naša cena knihy: 10,97 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 143
Rozmer: 210x280x10 mm
Hmotnosť: 829 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081150494
Rok vydania: 2011
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Nueva Companeros 2 - Guía didáctica
autor neuvedený
20,80 €
Rusáci
Francois
18,75 €
Čo sa deje – V parku
autor neuvedený
9,90 €
Soy Luna - Svítící tužka
autor neuvedený
2,77 €
Mikroekonómia
Kolektív
19,40 €
Svatební noc
Kinsella Sophie
16,44 €
O knihe
Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva -čokoládovú renesanciu-. Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia. Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov. Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.