Taliansko na tanieri
Dátum vydania: 14.06.2019
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spojených s tvorbou knihy a navodia ...
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788081428463
Rok vydania: 2019
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Autorka kuchárskych kníh a milovníčka jedla Francesca Spinelli a fotograf a bloger Mykola Nevrev vás zoznámia s tradičnými bezmäsitými jedlami z rôznych regiónov Talianska. Spája ich vášeň k jedlu, fotografovanie a kreativita. V tejto knihe sa s vami podelia o množstvo nielen kulinárskych zážitkov spojených s tvorbou knihy a navodia atmosféru pravej talianskej kuchyne. Kniha vás možno inšpiruje k cestovaniu, hľadaniu svojich koreňov alebo k založeniu novej tradície spoločných obedov s rodinou a kamarátmi. Nájdete v nej recepty na každú príležitosť: rýchle predjedlá, hlavné jedlá, polievky, zeleninové prílohy, šaláty, pizzu a iné slané múčniky, ale aj neodolateľné dezerty.