Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
-17 %
Sila prírodnej fermentácie

Sila prírodnej fermentácie

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2021
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už ...
Bežná cena knihy: 6,99 €
Naša cena knihy: 5,80 €
Ušetríte: 17 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 256
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 144x207 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080902018
Rok vydania: 2021
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Cracking Freemasons Code
autor neuvedený
13,96 €
Vyhnanie Gerty Schnirch
Tučková Kateřina
1,90 €
Teritoria umění 2017
Petr
6,63 €
Schneiderův pohár
Koutný Lubomír
18,89 €
111 slovenských hradov
Vladimír Bárta
8,23 €
O knihe
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.