Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
Technológia 1 (učebný odbor mäsiar)

Technológia 1 (učebný odbor mäsiar)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 04.10.2021
čebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka ...
Naša cena knihy: 28,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 72
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 215 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917418
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Rožmberkové
autor neuvedený
62,35 €
Nikdy sme tu neboli
Lara Prescott
13,95 €
Tajné společnosti
René
12,10 €
Svět Dona Quijota
Fernandez Sanchéz
21,45 €
Sleeping Murder
Christie Agatha
9,26 €
O knihe
čebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.