Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2021
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice ...
Naša cena knihy: 28,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 80
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 236 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916435
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Slova jako zlaté listí
autor neuvedený
8,10 €
Kostel Panny Marie na Pražském hradě
autor neuvedený
13,15 €
Vytrvalý princ
Calderón de la Barca Pedro
4,80 €
Vězení s klíčem uvnitř - 3. vydání
Lachmanová Kateřina
8,20 €
Lidé, kteří tvořili historii
autor neuvedený
16,44 €
Speakout Elementary Teacher´s Book
Parsons Jenny
46,20 €
Zamotaný příběh
Lewis Carroll
13,48 €
O knihe
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.