Prázdny
0,00 €
 
Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Technológia 2 (učebný odbor mäsiar)

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.10.2021
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice ...
Naša cena knihy: 28,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 80
Rozmer: 210x298x5 mm
Hmotnosť: 236 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916435
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Smith, Myles:  A Minute...
Smith
13,89 €
Reminiscence
Dán Dominik
20,30 €
Kouzelný vrch
Mann Thomas
28,15 €
Istanbul
autor neuvedený
0,00 €
C.G. Jung a R. Steiner
Gerhard Weher
11,61 €
Svědek
Paramount
12,29 €
O knihe
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.