Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 10.11.2021
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 23,09 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 88
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915971
Rok vydania: 2021
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Kozoroh
Wolfgang Döbereiner
10,89 €
Eduard Cupák
Jindřich Černý
0,00 €
Kobylka Karolínka
autor neuvedený
0,00 €
Tomáš, Percy a nezbedná myška
autor neuvedený
0,00 €
O dracích
Ashley DeKirková
3,88 €
O knihe
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.