Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Všetko čo potrebuješ vedieť, aby si sa stal gastronómom: Príručka, ktorú hľadáš

Všetko čo potrebuješ vedieť, aby si sa stal gastronómom: Príručka, ktorú hľadáš

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 24.02.2022
Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však ...
Bežná cena knihy: 14,90 €
Naša cena knihy: 11,03 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055182049
Rok vydania: 2022
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Cestovat nalehko
Tove Janssonová
13,70 €
Cash Flow
Jaroslav Sedláček
12,41 €
Mariňáci 4. vydání
Fabian Robert
19,25 €
Repetitorium anglické gramatiky
Kryštof Bajger
2,23 €
O knihe
Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.