Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 2. časť

Dátum vydania: 29.11.2006
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 25,30 €
Ušetríte: 10 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 112
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916497
Rok vydania: 2006
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Receptury teplých pokrmů
Runštuk a kolektiv Jaroslav
32,73 €
Haikyu!! 43
Furudate Haruichi
13,70 €
Predhistória
Kolektív
46,90 €
O knihe
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.