Prázdny
0,00 €
 
-25 %
Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť

Analytická chémia pre 2. roč.ŠO potravinárska výroba, 3. časť

Dátum vydania: 29.11.2007
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 25,30 €
Ušetríte: 10 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 188
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080916619
Rok vydania: 2007
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.