Technológia pre 1. ročník UO cukrár
Dátum vydania: 29.11.2020
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 24,02 €
Ušetríte: 23 %
Detaily o knihe
Počet strán: 144
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915544
Rok vydania: 2020
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/webspace/vasakniha.sk/www/html/obsah-kniha.php on line 378
O knihe
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.