Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Technológia pre 3. ročník UO kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 20,16 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 128
Rozmer: 210x298x8 mm
Hmotnosť: 373 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915933
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
TERNE ČHAVE  BALVAJ
Šimon Kotek
10,59 €
Na stopě
autor neuvedený
0,00 €
Náš svet v číslach
Kolektív autorov
19,95 €
Prostřeno, pane prezidente
Kadlec Alois
5,41 €
Querelle De Brest
Genet Jean
14,90 €
O knihe
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.