Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov
Dátum vydania: 2009
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých ...
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena knihy: 6,24 €
Ušetríte: 22 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 198
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080771607
Rok vydania: 2009
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.