Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Dátum vydania: 2009
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých ...
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena knihy: 6,40 €
Ušetríte: 20 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 198
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080771607
Rok vydania: 2009
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Ako písať a komunikovať
Dušan Hovorka
6,00 €
The Canterbury Tales
Chaucer Geoffrey
14,05 €
Valibuk
Chalupka Samo
1,80 €
Knihy básní 1+2
Andrej
43,40 €
Life of Pi (film)
Martel Yann
13,14 €
Felix na návštěvě u dětí z celého světa
Annette Langenová; Constanza Droopová
0,00 €
Chasing Harry Winston
autor neuvedený
16,44 €
O knihe
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.