Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2024 budeme expedovať od 7.1.2024
 
Prázdny
0,00 €
 
-27 %
Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 25.01.2022
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 20,44 €
Ušetríte: 27 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 108
Rozmer: 210x296x8 mm
Hmotnosť: 306 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917432
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Lexikón inteligencie
Kolektív
18,26 €
Katalog Marco Polo 2017
autor neuvedený
0,00 €
Velikonoce - 333 samolepek
autor neuvedený
3,71 €
O knihe
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.