Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 25.01.2022
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 24,02 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 108
Rozmer: 210x296x8 mm
Hmotnosť: 306 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917432
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Plán cvičenia podľa J.Pilatesa
Dufton Jennifer
7,90 €
Provoz na pozemních komunikacích
autor neuvedený
4,65 €
David Beckham
Greene Ed
0,00 €
Dívka ve vlaku - 2.vydání
Hawkins Paula
19,19 €
Truhlářství
Jan Kouřil
14,47 €
Naše holčička - fotoalbum
autor neuvedený
19,19 €
O knihe
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.