Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
Dátum vydania: 25.01.2022
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným ...
Detaily o knihe
Počet strán: 108
Rozmer: 210x296x8 mm
Hmotnosť: 306 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917432
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.