Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Technológia pre 1. ročník UO 2962 1 pekár 2.časť – 2.vyd.

Technológia pre 1. ročník UO 2962 1 pekár 2.časť – 2.vyd.

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 25.01.2022
-Učebnica Technológie 1 pekár je rozdelená na dve časti. V jej prvej časti sa nachádza história pekárskej výroby, prehľad sortimentu pekárskych výrobkov, zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci. Vlastná technológia výroby pšeničného pečiva sa začína prehľadom výrobkov z pšeničnej múky. Vlastnosti, technologický ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 21,28 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 84
Rozmer: 210x296x5 mm
Hmotnosť: 246 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917425
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Lexikon operačních výkonů
Jaromír Šimša
67,27 €
Pád Hyperionu
Simmons Dan
20,59 €
Mama milovala Gabčíka - audiokniha
Homolová Tóthová Veronika
15,99 €
Stručné dejiny opitosti
Mark Forsyth
14,90 €
O knihe
-Učebnica Technológie 1 pekár je rozdelená na dve časti. V jej prvej časti sa nachádza história pekárskej výroby, prehľad sortimentu pekárskych výrobkov, zásady hygieny, sanitácie a bezpečnosti pri práci. Vlastná technológia výroby pšeničného pečiva sa začína prehľadom výrobkov z pšeničnej múky. Vlastnosti, technologický význam a kontrola akosti surovín na výrobu pšeničného pečiva. Druhá časť učebnice zahŕňa vlastný technologický postup pri výrobe pečiva: prípravu cesta, jeho zrenie, delenie, tvarovanie, dotvarovanie a pečenie pečiva a jeho expedíciu. -