Mikrobiológia potravín
Dátum vydania: 2022
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia ...
Bežná cena knihy: 17,27 €
Naša cena knihy: 13,64 €
Ušetríte: 21 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 239
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x245 mm
Hmotnosť: 540 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055225241
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách