Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2024 budeme expedovať od 7.1.2024
 
Prázdny
0,00 €
 
-13 %
Mikrobiológia potravín

Mikrobiológia potravín

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2022
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia ...
Bežná cena knihy: 17,27 €
Naša cena knihy: 15,02 €
Ušetríte: 13 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 239
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x245 mm
Hmotnosť: 540 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055225241
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Templáři: Fakta a mýtus
Michael Haag
20,29 €
TOUCH Twin Marker CG4
autor neuvedený
3,99 €
Už iba prítomnosť
Maroš Krajňak
10,00 €
Malý výkladový slovník biologických pojmů
Veronika Vymětalová
7,28 €
Příběh černé Afriky
Dana Trávníčková
27,45 €
Dobrodruh na cestách 2
Jozef Terem
21,99 €
O knihe
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách