Nemecko/slovenský a slovensko/nemecký profesný slovník gastronómia
Dátum vydania: 01.10.2011
Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmä študentom hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom a čašníkom, ktorí pracujú, či majú záujem pracovať v oblasti reštauračných služieb v nemecky hovoriacich krajinách.
Nechýba ani konverzácia, do ktorej sme sústredili najčastejšie používané ...
Detaily o knihe
Počet strán: 416
Rozmer: 84x116x25 mm
Hmotnosť: 175 g
Jazyk: Nemecky
EAN: 9788088814795
Rok vydania: 2011
Žáner: Jazyky, vzdelanie
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Slovník je určený všetkým záujemcom o gastronómiu, najmä študentom hotelových škôl a odborných učilíšť, kuchárom a čašníkom, ktorí pracujú, či majú záujem pracovať v oblasti reštauračných služieb v nemecky hovoriacich krajinách.
Nechýba ani konverzácia, do ktorej sme sústredili najčastejšie používané frázy, ktoré využije každý návštevník reštaurácie v zahraničí.
Súčasťou slovníka je aj prehľad národných jedál a nápojov Nemecka, Rakúska a Švajčiarska.