Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Čo by mal vedieť správny kuchár

Čo by mal vedieť správny kuchár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.02.2009
AKO ošetriť liatinové panvice. o Upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím. o Zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky. o Pripraviť dokonalú fašírku. o Rozhodnúť sa pre tú správnu strúhanku na obalenie teľaciny a kuracích pŕs. o Vedieť, kam postaviť vínový pohár. V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného ...
Bežná cena knihy: 16,90 €
Naša cena knihy: 13,01 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 432
Rozmer: 152x203x34 mm
Hmotnosť: 810 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055118956
Rok vydania: 2009
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
27. Bienále Brno 2016 / katalog
autor neuvedený
19,57 €
Tak jako dinosauři
Eric Buffetaut
13,70 €
Rozepře
Martin Nodl
8,55 €
Kniha futbalových rekordov
Keir Radnedge
24,90 €
Aňa Geislerová – Nový rok 2022
Geislerová
16,44 €
Básničky z gombíkovej dierky
Dašková Kveta
2,20 €
O knihe
AKO ošetriť liatinové panvice. o Upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím. o Zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky. o Pripraviť dokonalú fašírku. o Rozhodnúť sa pre tú správnu strúhanku na obalenie teľaciny a kuracích pŕs. o Vedieť, kam postaviť vínový pohár. V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov.