Čo by mal vedieť správny kuchár
Dátum vydania: 01.02.2009
AKO ošetriť liatinové panvice. o Upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím. o Zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky. o Pripraviť dokonalú fašírku. o Rozhodnúť sa pre tú správnu strúhanku na obalenie teľaciny a kuracích pŕs. o Vedieť, kam postaviť vínový pohár.
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného ...
Detaily o knihe
Počet strán: 432
Rozmer: 152x203x34 mm
Hmotnosť: 810 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055118956
Rok vydania: 2009
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
AKO ošetriť liatinové panvice. o Upiecť dokonalý krehký koláč s ovocím. o Zamraziť krištáľovo čisté ľadové kocky. o Pripraviť dokonalú fašírku. o Rozhodnúť sa pre tú správnu strúhanku na obalenie teľaciny a kuracích pŕs. o Vedieť, kam postaviť vínový pohár.
V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov, stovkami inšpiratívnych nápadov a desiatkami chutných receptov.