Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.05.2004
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha ...
Bežná cena knihy: 36,90 €
Naša cena knihy: 31,37 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 714
Rozmer: 214x300x50 mm
Hmotnosť: 1420 g
EAN: 9788088929604
Rok vydania: 2004
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Veci na dne duše
Zelenková Anna
8,90 €
KČT 63 Chodsko 4.vyd.
autor neuvedený
4,65 €
Richard III.
Shakespeare William
11,55 €
Základy práva pre každého
Ondrej Halama
9,90 €
Zítra znovu
Dagmar Banasinská-Rusková
7,04 €
O knihe
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.