Domáci udenár
Dátum vydania: 2012
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa.
Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom ...
Bežná cena knihy: 9,00 €
Naša cena knihy: 6,84 €
Ušetríte: 24 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 152
Väzba: Pevná
Rozmer: 150x210 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080633905
Rok vydania: 2012
Žáner: Potraviny, jedlá
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Druhé vydanie úspešného radcu pri výrobe domácich klobás, jaterníc i ďalších špecialí zo zabíjačky Vám opäť pskytne mnoho cenných rád, pokynov i predpisov pri domácom spracovaní mäsa.
Autorom je MVDr. Jozef Ďurík - syn mäsiarského živnostníka, vyučený v odbore mäsiar-porážkar, ktorý bol uznávaným odborníkom vo svojom odbore.