Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.04.2015
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine ...
Bežná cena knihy: 9,49 €
Naša cena knihy: 7,02 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 180
Rozmer: 210x280x10 mm
Hmotnosť: 718 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788087575406
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Jak Kuba vyzrál na Papejše - CD
Fischerová Viola
14,19 €
Zapomenutá zahrada
Mortonová Kate
32,94 €
Kiežby si bol tu
Rita Mae Brown
7,50 €
Beadit šperky
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!