Prázdny
0,00 €
 
-26 %
Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.04.2015
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine ...
Bežná cena knihy: 9,49 €
Naša cena knihy: 7,02 €
Ušetríte: 26 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 180
Rozmer: 210x280x10 mm
Hmotnosť: 718 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788087575406
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Bláznův zpyt
Dvořák Jiří
14,79 €
Pověsti z Čech a Moravy III.
Černý Jiří
2,98 €
Eurokniha států a mincí
autor neuvedený
13,60 €
Malý vláček - Pojď si hrát a malovat
Pospíšilová Zuzana
0,00 €
O knihe
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!