Prázdny
0,00 €
 
-1 %
Malá škola varenia

Malá škola varenia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Varenie je umenie, hovoria labužníci. Potrebuje však aj fortieľ, tvrdia majstri kuchári. Kuchárskych kníh je veľa, no máloktorá vám prezradí finty, ako čo pripraviť, aby sa jedlo vydarilo a chutilo tak akurát. To totiž nevyčítate zo žiadneho receptu, to sa získava iba poctivou a dlhoročnou praxou. Ale je aj druhá možnosť: zobrať ...
Bežná cena knihy: 3,29 €
Naša cena knihy: 3,26 €
Ušetríte: 1 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 124
Väzba: Brožovaná Bez Přebalu Lesklá
Rozmer: 210x148x9 mm
EAN: 9788096960606
Rok vydania: 2007
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Základy ošetrovania a asistencie
Kolaříková Adriana
6,31 €
Warhammer: Aenarionova krev
William King
17,34 €
Bodytrainer: Fit od hlavy až ...
Sabine Letuwniková
0,00 €
Jak to dělají skvělí rodiče
Erica Reischer
11,99 €
Perseův bodec
Mayová Juliana
10,76 €
O knihe
Varenie je umenie, hovoria labužníci. Potrebuje však aj fortieľ, tvrdia majstri kuchári. Kuchárskych kníh je veľa, no máloktorá vám prezradí finty, ako čo pripraviť, aby sa jedlo vydarilo a chutilo tak akurát. To totiž nevyčítate zo žiadneho receptu, to sa získava iba poctivou a dlhoročnou praxou. Ale je aj druhá možnosť: zobrať si na pomoc skúseného kuchára a pomocou jeho rád razom zvládnuť celú kuchársku abecedu. Ponúkame vám malú školu varenia s majstrom kuchárom Františkom Janatom, prezidentom Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. Pod jeho vedením aj začiatočník môže ohúriť svojím kuchárskym umením. V tejto útlej knižke sa krok za krokom naučíte pripravovať jedinečné a chutné delikatesy, dozviete sa množstvo nezaplatiteľných rád o jedle a o varení. A v každej kapitole nájdete ešte aj veľa ďalších receptov našich čitateľov.