Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.02.2015
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty ...
Bežná cena knihy: 47,90 €
Naša cena knihy: 37,36 €
Ušetríte: 22 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 720
Rozmer: 215x306x52 mm
Hmotnosť: 1430 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089350438
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Erik Rothenstein: Blázni z chelmu
Erik Rothenstein
9,99 €
Aby klouby nebolely
Eva Rychlíková
0,00 €
David Černý – Fifty Licks
Jan H. Vitvar
21,95 €
Receptář z baroní apatyky U svaté Alžběty - Moderní recepty inspirované barokem
Jirásková Vladislava Mlada
18,10 €
Ahoj princezná
autor neuvedený
6,50 €
O kultúre
Bátorová Mária
4,55 €
O knihe
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.