Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.02.2015
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty ...
Bežná cena knihy: 47,90 €
Naša cena knihy: 36,40 €
Ušetríte: 24 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 720
Rozmer: 215x306x52 mm
Hmotnosť: 1430 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089350438
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Understanding English Grammar
Payne Thomas
47,47 €
Prepisovači dejín
Števko
8,00 €
Maco a myška: Ideme do škôlky
Nicola Edwards
8,90 €
Koráliky voskové 8x20mm
autor neuvedený
0,00 €
Barevné příklady 1.
autor neuvedený
5,59 €
Veda s úsmevom
Claybournová Anna
7,90 €
O knihe
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.