Objednávky vytvorené od 18.12.2024 do 1.1.2025 budeme expedovať od 7.1.2025
 
Prázdny
0,00 €
 
-20 %
Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I.

Dátum vydania: 2012
Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu. Uvedené riziká je možné presne špecifikovať, kde alebo v ktorej fáze výroby a manipulácie je možné im zabrániť ...
Bežná cena knihy: 11,00 €
Naša cena knihy: 8,80 €
Ušetríte: 20 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 219
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080772871
Rok vydania: 2012
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Bezmotorová letadla v Československu 1918 - 1939
Ladislav Vejvoda
18,15 €
Fullmetal Alchemist 3
Hiromu Arakawa
9,35 €
Silvia Josifoska: Closer
Silvia Josifoska
12,99 €
Doplňovačka domácich zvierat
autor neuvedený
4,50 €
Kuřecí kluk
autor neuvedený
11,37 €
Kouzelné filigrány do oken - TOPP
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Pri posudzovaní všeobecných hygienických požiadaviek a zabezpečení kvalitných potravinárskych výrobkov musíme vychádzať z analýzy možných rizík, ktoré môžu vznikať od prvovýroby až po konzumáciu. Uvedené riziká je možné presne špecifikovať, kde alebo v ktorej fáze výroby a manipulácie je možné im zabrániť, ktoré z nich je možné účinnými opatreniami eliminovať. To si na druhej strane vyžaduje podrobné poznanie technológie výroby a spracovania, aby sme včas mohli vykonávať preventívne opatrenia. Vysokoškolská učebnica Technológia a bezpečnostné systémy rastlinných komodít I sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch konzervo-vania neudržných produktov rastlinnej výroby, vybraných druhov ovocia a zeleniny. Zahŕňa základné princípy konzervovania ovocia a zeleniny, fyzikálne konzervačné metódy - chladenie a mrazenie, pasterizáciu a sterilizáciu, zahusťovanie cukrom, sušenie, chemické konzervačné metódy, biologické konzervačné metódy a nové možnosti konzervovania nekonvenčnými procesmi s aplikáciou bezpečnostných systémov.