Učebnica pekárskej technológie pre prvý ročník sa zaoberá výrobou pšeničného pečiva .Žiaci sa dozvedia o histórií pekárskej výroby, o prehľade ...viac o knihe
Druhá časť učebnice technológie zahŕňa vlastný technologický postup pri výrobe pečiva: prípravu cesta, jeho zrenie, delenie a tvarovanie, dokysnutie ...viac o knihe
Táto učebnica nadvazuje na učebnicu Telekomunikácie pre 3. ročník študijného odboru elektrotechniky - rozvíja pôvodne témy a prináša nové ...viac o knihe
Kniha obsahuje zaujímavé témy ako napr. sebapoznanie, rozhodovanie alebo súkromné podnikanie. Učebnica pomôže pedagógom a výchovným poradcom plniť ...viac o knihe
Učebnica má podnázov Svet živých organizmov, čomu zodpovedá obsah učebnice. Pozostáva z vybraných informácií o základných skupinách rastlín, živočíchov ...viac o knihe
Nová učebnica je spracovaná v súlade s novým štátnym vzdelávacím programom, učivo o rastlinách a živočíchoch je sprístupňované z hľadiska ekosystémov ...viac o knihe
Učebnica nadvazuje na obsah učiva 5. ročníka v tematickom celku Život s človekom a v ľudských sídlach v súvislosti s poznávaním organizmov podľa vonkajších ...viac o knihe
Učebnica biotechnológie je určená pre žiakov stredných odborných škôl, ktorí sa sa biotechnológiou ako vedným odborom stretávajú po prvýkrát. Predovšetkým ...viac o knihe