Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov

Dátum vydania: 2016
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou ...
Bežná cena knihy: 18,20 €
Naša cena knihy: 14,20 €
Ušetríte: 22 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 253
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080774905
Rok vydania: 2016
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Co vy na to, pane Komenský?
Ludvíková Marta
10,39 €
Slnko aj vychádza
Hemingway Ernest
13,90 €
O knihe
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).